söndag 10 februari 2008

Kiika & Jenny -88

http://www.youtube.com/watch?v=xrrIMk85zGk&feature=related

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har för mig att du och jag (plus eventuellt någon till) var till Övermark (?)och tittade på L&S. Jag har i alla fall massor med foton på dem från spelningen. Vi va int stor flickor na tå. Sen har du och jag uppträtt på Carpella på na julfest och dansa till Lili och Sussie, minns du he?

Kiika sa...

Tror all man ha umgåtts med ha vari tvugna att inta rollen som sussie :) Alltså no glömmer man....ja ha vari på två spelningar me dem..nykarleby åså yttermark..elo va e övermark :) men har bara vaga minnen....va e så att vi fick siti på scen bakom å si på dem (fö vi va så små) he minns ja iaf att ja ha gjort, to en massa foton å e blev ju bara rövan deras......å så fick vi gå back stage å intervju dem. *skratt* vet inte vart sjutton min foton tagi vägen.... Oh no...ha vi upträtt på julfest å...

Anonym sa...

Alltså tå jag va me ti Yttermark/Övermark så fick vi va längst fram vid sen. E va na lite båcklot bakom oss så vid ett skede så har jag fö me att vi tom satt på scen... så jag har nog bilder framifrån ja :)
Äsch Fanny ji å gräver i Saras rum å hittar all sorter så jag måst slut hije...

Debbie Jones sa...

Jag blev lite orolig att nån hade satt in det som filmades från bröllopet vi uppträdde på på youtube, jag pustade ut när det var orginalen :) Men visst är det nostalgiskt.

Kiika sa...

*skratt* ja man kan väl hitta en hel del på youtube. Det roliga är att se på gamla klipp (som man glömt) så minns man deras outfits som om det var igår...:)

Anonym sa...

Jag har ju träffat både originalen och dehär meir Österbottniska. De senare uppträdde privat i Gillestugan i Singsby. Jag tycker den österbottniska uppsättningen va bäst för det var inte så mycket trams om djur med dem. Jag gjorde också en inspelning med halva gruppen (Jenny) i musikstudion vä Cåtos ... Undrar om den finns kvar i ngt lager ?

Debbie Jones sa...

Jag kommer till och med ihåg lite koreografi. Men vad gäller texterna så är det mer "Jahaa, va det det dom sjöng..." nu för tiden, man hade ju inte så stor koll på det engelska språket när man var 6 år.

Debbie Jones sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Debbie Jones sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.