torsdag 3 april 2008

Fog


Piggade upp sidan lite till våren :) Roligt att du är tebax å bloggar Clas! Du ji så bra po ti skriv! :)
Här har vi börjat totalvägra gröt och välling sedan en vecka tibax. Lite problematiskt faktiskt vad man ska ge som morgonmål och nattmål, kan ju inte direkt stoppa i henne en smörgås med ost å skinka...
Sambon åkte till jobbet idag pigg och kry. Det ser ut som om jag slapp magafare.
Jag var på massage igår igen. Massören koncentrerade sig på min sjuka korsrygg och gav mig ultrabehandling men värme..nice! Han hade gjort ett personligt träningsprogram till mig angående min foglossning och nu ska jag vara aktiv hela april med det. Det var enkla övningar att göra hemma. Det gick ut på att få kontroll över muskulaturen runt rygg och höft, vilket jag till min förvåning tycktes sakna. Spänn skinkorna och mage! å jag spände.... du spänner inte skinkorna ännu.....jo visst fasen spänner jag! Det är bara för mycket fett i vägen påstod jag :) Men när man kom på tekniken så märkte man skillnaden. Övningarna går ut på att spänna dessa delar och göra övningarna utan att ändra svanken på ryggen. Det var jätte svårt!!
Jag får inte springa eller cykla före jag har kontroll över det här.... Så nu ska det börja spännas båd här å där!
Fyra dagar kvar av ledigheten, med spänning och vemod lämnar jag min dotter i hennes fars händer *skratt* ja jessos va asia för ti far å jobb en månad.....dock mera åt det psykiska hållet.
Jag vet att de kommer att klara det där utmärkt!
Här är det very foggy today! Det var ett tag sedan man har sett så mycket dimma! Kan urskilja grannhuset med nöd och näppe.