tisdag 4 november 2008

WOFF


Hittade en "two in one" xylofon till Emma som julklapp! Den är så avancerad att man kan med hundbenet som hunden har i munnen spela på xylofonen ELLER så spelar man piano på tangenter på sidan med fingrarna. Oh yeah! min dotter kommer att bli så musikalisk!! eller hundfrälst?!

FABLER



Soppa med fläskläpp


Just så..... vi ska inte köpa så mycket julklappar konstaterade hon i senaste inlägget. Kan kort och gott säga att planerna har ändrats lite smått. Bara lite...

Det blev lite fabler och annat smått och gott från Ikea eftersom min sambos syster var så vänlig och shoppade lite åt mig där.

Har nu varit ledig några dagar igen och idag har man fått lite gjort faktiskt Städat undan sommarjackor och skor så nu kan äntligen gäster hänga upp sina kläder vilket är meningen att de skall kunna göra. Har tvättat kläder, renbäddat åt Emma och kokat soppa. Soppan blev jätte god trots lite "åså slänger vi i lite sånt..å ja det här blir säker bra" manövrar. Emma fick en buljongfri soppa. Eftersom hon åt så bra av gudmors soppa i helgen som bland annat innehöll curry och ingefära så tänkte jag ju imponera med lite maletkött soppa med örtkryddor dill & timjan. Jag trodde hjärtat skulle brista när de små maletköttarna tittade ut igen. En efter en trillade de ut igen ur tösens mun och i slowmotion till på köpet. Men en bok räddade hela scenariot och utan att hon håxat sig så hade halva soppa åkt ner. He..hee....

Emma fick sin första fläskläpp idag oxå! Hon har kommit på att man kan klättra upp på "kärring förlängaren" som har några trappsteg och så föll hon ju efter ett antal gånger. Hon slog tänderna i läppen så det började blöda stackars liten. Men livet lär heter det väl?!