torsdag 19 juni 2008

Trevlig midsommar!



Idag har det varit molnfritt och sol. På midsommarafton lovas regn... men jag brukar kunna lura vädergubbarna;) Förutom tidigare i veckan då jag skulle å klippa gräs till stugan och jag tävlade med forden mot ett gigantiskt grått moln....kort sagt...molnet vann.

Igår hade vi "talko" vid stugan och fick en himla massa gjort i trädgården. Skönt att släktingar ställer upp! Det är guld värt! Det blir 30 års kaffe på söndagen där. Imorrn blir sambon lite äldre serrö...

Träverk till staket är inskaffat så det blir nästa projekt, måste kolla vilken modell man vill ha på det. Tror vi vill ändra lite stil på det som har varit där nu.

Sambon fick ett sån vacker jordgubbsplanta av sin mor & far samt syskon som vi nu har hängt upp på balkongen. Den blommar och har kartor, så snart är det bara att gå ut på balkongen å plocka jordgubbar. kan det bli bekvämare?!

Det blir skäriliv imorgon hos vänner, det ska bli så roligt! Hoppas bara att krankkan=myggen hålls borta. Det lär krylla av dem....
Emma är i goda händer hos mommo över natten över midsommarafton:).

Det blir en himla massa firande i helgen! Midsommar..30 åring...och 2 årig förlovningsdag. Men det sistnämda firar vi "nåo bara me in kyss" ;)

Trevlig midsommar på er!