lördag 3 januari 2009

The snowman that did not BREAK




DEN BARA LADE SIG FÖR ATT VILA.....

Min egen lilla sparv

Tystnad råder...mörkt det är i....
Jag är ensam hemma... familjen har tagit pick och pack och åkt söderut. Men de kommer hem imorgon igen. :) Jag ska vaka sista natten inatt och efter det får jag vara ledig en vecka! Sköönt! Man känner sig lite smått zombieaktig...mörkt då man är på jobb..mörkt då man går å lägger sig..mörkt då man vaknar. Borde gå och ställa sig i badrummet med lamporna på och in halera lite ljus. :)

Imorgon kommer morsan hit och vi ska ha lite mamma/dotter :) Det blir colorado avenue på dvd.

Mitt musikaliska underbarn började sjunga Edit Piaf igår. Hon tycks aldrig sluta förvåna. Och flickan är inte 1.5 å r ännu :) men snart...
Efter att jag varit på vasa teater och sett pjäsen så har jag på skoj tagit fram min Edit Piaf tolkning av Non, Je ne regrette rien vid grötintaget på kvällen, och Emma har skrattat...

Igår började hon sjunga Nooooooo..sjhfjidhö dögv...Noooooo dhdjfhiufhffdfh :) Melodien e rätt..texten inte helt hundra :)

Undras om hon på sin 1.5 månaders kontroll visar upp sin talang eller om hon bara sitter tyst, Jag bävar för det sista, eftersom vi har tid till läkaren kl 8 på morgonen..vilket betyder att jag måste väcka henne före kl 7.... vi som brukar sova till kl 08:30.
Får nog ta fram filmkameran igen och försöka fånga min franska sparv. :)
Här ser ni Edit Piaf orginalet
http://www.youtube.com/watch?v=Q3Kvu6Kgp88&feature=related