lördag 15 mars 2008

Brr..r..r..


Nu är jag förbaskat stolt över mig själv! Igår firade vi en jobbarkompis och badade bastu samt tog dopp i havet (+2 grader i vattnet) och jag kom mig i hela 4 gånger!! Det var en pers, men efteråt var det så skönt! man blev beroende..det var som en kick!
Jag som annars sover med stickade sockor sommartid....;) Så ni kan tänka at det var en enorm prestation!
Jag var även på massage igår! Massören hade dock missuppfattat och bokat endast 1/2 timme fast jag hade 45 min. Men jag skall få åka igen på massage och hans skulle även göra upp ett träningsprogram åt mig för min foglossning! Schysst! Men jag tog nog den där halvtimmen iaf och skönt var det!
Det var skönt att prata med någon som visste vad man led av...(foglossning) efter graviditeten. Han sa att det kan ta upp till 1,5 år efter graviditeten före man blir någotsånär i skick...:(

Trevligt att träffa jobbarkompisarna! helt otroligt vad en arbetsplats kan ändras på ett år!! Nya analysapparater som kommer, nya system...ny personal..ny kemist...
Ännu mera kaos en tidigare..men det är väl inget nytt :) Jätte mycke prov att ta hand om!
Hoppas min ammningshjärna inte har såå svårt att komma in i rutinerna igen....ve å fasa.
Att gå från...blöjor..sovtider...burkmat till kemiska analyser och provtagning känns svårt..men egentligen är det ganska samma. Det handlar ju om rutiner :)
Jag konstaterade att jag inte tagit blodprov på snart ett år, men till min tröst fick jag höra att det sitter i ryggmärgen..precis som när man lärt sig cykla!

ps...personerna på fotot har inget med storyn att göra..ds