måndag 21 april 2008

ledig


Imorgon har ja ledig dag! har ingenting planerat men skulle gärna vilja fixa till balkongen lite. Men vågar man köpa blommor redan att ha på terrassen?! Det kan ju nog bli minusgrader ännu om det vill djävlas.å det brukar det "vilja". :)
Förra vecka var vi och röjde till vår tomt som vi i framtiden hoppas kunna bosätta oss på. Det var härligt väder! Mommo skötte tösen och jag & C röjde. Vi hade mycket fint teamwork. Det var riktigt skoj att se att vi kunde samarbeta utan att bli osams eller nått..det bådar ju gott. Det var nyttigt för oss båda att göra något fysiskt tungt! C röjde med såg och jag drog riset till olika högar. Sakta men säkert uppenbarade sig en riktigt vacker tomt.

Jag inhandlade en 35 euros trädgårdsbänk idag som jag i framtiden vill ha i min trädgård men som nu passade utmärkt på balkongen. Så nu ryms två personer till på balkongen..å finns det hjärterum så.....ja..då ryms nog tre till! Den var somsagt billig och det syntes nog på kvaliteten men den duger bra!

Ikväll var vi på sista babysim och det var bara vi och en baby till. Vi hade mega lyx med stor bassäng och privata simlärare som gav oss all uppmärksamhet. Emma plaskade och simmade som aldrig förr! Hon dök flera gånger och hade riktigt skoj. Vi kommer att ha uppehåll nu men ska nog försöka hålla dykreflexen levande genom dusch..simhall och trädgårdspool i sommar :)

Måste skaffa mig en sommar outfit! klänning till dop och bröllop...vad ska man ha nuförtiden? vad är inne??! :) BEHÖVER HJÄLP!
Tips tack!

Dagens tips

Ge en vän/bekant en komplimang!