fredag 4 april 2008

faddern i bubblan


Undras om man kommer att skriva annorlunda när man börjar jobba?! Att det finns annat som existerar än den lilla bubblan man levt i ett ex antal månader. Jag känner att bubblan börjar bli lite tunnare i ena kanten och jag kan kika ut men ännu inte känna. Tänk om bubblan spricker rakt i ansiktet på mig?! På både gott och ont. Det kan ju vara en helt underbar smäll! :)

Våren är definitivt i luften nu! Man kan fysiskt känna att något är på gång. Jag brukar bli förälskad i min sambo igen till våren :) Det är jag ju förstås hela tiden men lite extra... och så börjar dekorationen av balkongen. Jess! såg att blomgården börjar ta fart! Vårkläder hör ju till nu oxå... man vill förnya garderoben men det får ta och vänta ännu tills jag vet att jag kan spendera lite.
Brukar oxå höra till att förändra inredningen med lite ljusare färger. Byta ut lite kuddar..kasta fram nya gardiner osv.... jag tror jag sparar det till maj. Misstänker att jobbet kommer att ta all min ork och tid.

Provade göra några övningar från mitt träninsprogram i går. Det är så svåårt! fast de ser så enkla ut! övade framför spegeln igår men det var jätte svårt att göra dem ensam, och hela tiden hålla koll på att ryggen var rak...pust...får nog ta hjälp av min sambos syster som är personlig tränare :)

Vi fick förtroende att bli faddrar till en söt liten Linn igår! Jag reagerade genom att börja gråta, det bara vällde fram.
Man förvånar sig själv..:) Man har nog blivit mycket känsligare sedan man fick barn själv har man märkt. Men det betyder ju jätte mycket att få bli fadder! Så tack milla & joa för att ni litar på oss så mycket *skratt*

Nu ska jag spendera sista föräldralediga vardagen med min dotter och min mor och min moster. Det ser jag som ett bra avslut på föräldraledigheten.