tisdag 27 november 2007

tomten....


Hoppas inte tomten ser ut så här i år.......

Julgardiner åkte upp i söndags, samma dag som tösen lättade på trycket efter 13 dagar okakkad;) Att man kan bli så otroligt glad för lite skit! Mor hade faktiskt ett "halleluja moment" när hon fick höra braket i blöjan!
Jag ser framemot första julen med Emma, och är så glad över att det kommer att bli en lång julhelg i år! Undras hur nästa jul blir..med otur så jobbar man väl...usch..bara tanken.... Jag har faktiskt köpt två klappar (hrm..eller tomten har köpt..) åt Emma trots att hon inte kommer att upfatta något av denna jul. Men lite ville man ju ha. En grej är ett julpynt som jag hoppas skall följa henne livet ut.
Vi var på julfest i lördags och mommo skötte. Allt hade gått bra och Emma somnade sin vanliga tid. Det var riktigt roligt att vara "ut på nå annat" men fick världens chock att efter att ha tagit några munnar rödvin så blidde morsan lite rolig i huvudet....blidde att hälla resten i sambons glas och börja sörpla vatten resten av kvällen. :)
Tänk att efter jul så är det bara tre månader kvar av min föräldraledighet.... helt sanslöst! Men då får ju pappa va hem en månad istället. Har nog som mål att vara hemma med henne tills hon är året..knapert blir det men ovärderlig tid!!
Har inte varit ut med vagnen på länge nu..det har varit så skit väder... Hade bärsele på stan igår me j-vlar va sjuk rygg man fick!!! Tjejjen börjar väga nu...pust. Vi var på babysim igår också och jag filmade och tog kort på pappa&emma:) Emma börjar bli så duktig! Hon gillar verkligen babysim! Vilken tur! För dyrt är det...:) Kommande helg får man ta fram ljusstaken!...hmm.mm..staken.....Det fick mig plötsligt att minnas tillbaka på min första och enda kvarsittning i lågstadiet. Vi övade julsånger och sjöng.."vi sätter i staken ett sparat ljus"...jag och två killar tänkte ju på en annan stake och skrattade för varje gång vi sjöng STAKEN så det blev att sitta av en halvtimme efter skolan :) Ja jisses....