måndag 7 april 2008

halåå..åå?


Varit på jobb idag. Där var det kaos, stökigt och riktigt skoj! fick återuppliva hjärnceller som legat i dvala i ett antal månader. Kunde fortfarande ta blodprov :) Det stämmer nog att det sitter i ryggmärgen..det gick av sig själv. Jag har tom varit så duktig att jag förberedde ett prov för analysering som bestod av att upptäcka ägg från en parasit i urinen som man kan få av att simma i saltvatten i tropikerna. Efter alla procedurer visade sig att det var inte vi som skulle förbereda provet utan mikrobiologi sidan. Så jag fick ta å slänga allt tillsist.. så där gick iaf 45 minuter av dagen:)

Trots sömnbrist (emma hostat inatt i timmar) så e jag nöjd med dagen. Åkte in till stan en sväng och hittade 9 st coola färgglada trosor på lindex och en huppari myysjacka i samma material som mina bruna sammets mysbyxor, och allt det för 21 euro! jag kunde inte motstå....De hade halva priset från reapriset!
Eftersom min under klädeslåda är i akut behov av förnying efter graviditetstidens amningsbehå osv... var det ett kap att hitta så mycket för så lite!

Jag kom hem nyss och lägenheten är tyst och tom....pappa och dotter är å hälsar på fammo & faffa...märklig känsla att vara ensam hemma....