söndag 15 juni 2008

TackDattKakk


Ja..peedase gick väl rätt så fort över kan man säga. Solen lyste och det var idylliskt för en cykeltur till jobbet. Jag hann dra in alla goda dofter, höra fåglarna kvittra samt se framemot att cykla strandvägen... Och njuta av lite "egen tid", man hinner tänka mycket medan man trampar!
Pust stånk..ska de gå såhär tröögt.....??! Det var enda jag hann tänka denna cykeltur....
Jepp...punktering! Fick parkera åbäket och inta plats i mazdan :( Egen tiden gick på ca 4 minuter då jag var framme vid jobbet..alltför tidigt.

Idag kunde vi urskilja ordet tack mycket tydligare från tösens mun! Tack har tidigare "pråonaseerats" Datt, men idag kom ett tydligt T & K fram. Efter stor entusiasm och övande ebbade tacket ut till kakk..kakk...och det fick vi nöja oss med en lååång stund. men som vi skrattade!
Hon vägrade att sova eftermiddagssömnen idag, så i kväll gick hon igång som en duracellkanin mot småtimmarna. Man undrar varifrån den sparande energin tas ifrån?! Några batteri har jag aldrig stoppat i henne?! Men de laddas tydligen på nätterna.....

Har jobbat helg så nu ska jag njuta av två lediga dagar med familjen. Imorgon blir det att borsta gaddarna en extra gång eftersom besök hos tandläkaren väntar för lillon. Den andra övre framtanden tittade fram i fredags så nu har hon hela fyra tänder! jeeee! nu kan vi börja tugga the real stuff!