måndag 18 februari 2008

Bygga bo







Det visade sig att Emma hade öroninflammation så vi har gett antibiotika sedan i fredags. Hoppas det reder upp sig nu då! Hon är jätte förkyld och rosslar och hostar och snorar..stackarn..
Idag drog hon sig fram med händer och armar för första gången. Jag pratade med mor i telefon och plötsligt såg jag hur hon åkte fram. Jag skrek till: SKÅÅD ON FAR FRAMÅT!!......men int sir ju ja he..sa morsan..:)

Fick veta med säkerhet att jag får jobb i sommar. Det var roligt! Jag ska jobba halvtid nu då. Riktigt passligt att börja med..så länge man har råd med det :)

Huskataloger ligger runt i vår lägenhet nu och drömmarna om ett hus har tagit ny fart. Det går i perioder det där..men nu har vi gjort buissness med bror Johnny och köpt en plätt bredvid deras. Int ska vi ju bygga än men man får ju titta iaf...Fatin lär man bli hursomhelst om man sätter till verket;) Vi har några bekanta som köpt nyckel i hand hus som de får om någon vecka så man e ju extra "ivri" nu.
Man kan ju börja lite smått med att slå upp ett litet slott....eller kanske ett utedass så får man iallfall far kakk på sin egen tomt.