måndag 26 januari 2009

Tidig väckning...


Klockan är natten och nu har jag tid att blogga :) Nånäää...stämmer väl inte riktigt. Har legat på sofflocket sedan E somnade inte en endast sit ups har jag gjort som jag i helgen planerat börja göra :) Har fått sköta gudbarnet L idag och det gick så bra! Roligt att kunna hjälpa till! Efter man fått barn märker man hur viktigt det är med familj som kan ställa upp lite nu som då när det behövs.

Blir tidig väckning imorgon för både mig och tösen. 1.5 års kontroll till rådgivningen kl 08:00...gäsp.... Spännande att få se hur mycket hon växt nu igen!.

Beställde en skylt designad av Mia Muuri via nätet (jag som sällan handlar via nätet) :) men det va ju int så svårt...;) Skylten kommer att pryda Emmas vägg i framtiden. Dock står det inte Sara utan Emma på den. Den var så söt.

Vi firade en vän i helgen med middag och bowling. Riktigt lyckat! Morsan = jag var ur form gällande bowlingen *skratt*. Klotet drog sig tammetusan till höger och fällde de tre yttersta varje gång trots att jag försökte ändra strategi och sikta till vänster. :)

E fick en docksäng i helgen av sin pappas morfar. En riktig charmig hemmagjord vit docksäng. Tycker om när det inte är fabrikat och lackat så in i tusan...
Lackad är dock namnskylten jag beställde nyligen...

Näe..gonatt gonatt! vaccinspruta imorrn.....:/ lilltösen alltså...