söndag 9 mars 2008

Sköna söndag


Helgen har gått allt för fort somvanligt. Jag har plockat och fejjat och städat och lagat mat och tvättat kläder idag. Känner mig rätt nöjd faktiskt. Synd bara att det brukar bli råddigt lika fort igen...
Ute är det snöslask...inte alls kul.
Idag började jag min reningsprocess :) Humbug? Köpte preparat från hälsokostaffären som skall rena kroppen på slaggprodukter. Nej jag har inte blivit galen! ok..kanske lite då. Har aldrig provat detta tidigare så man får ju se då om man börjar känna sig nå "renare" :)
Det har inget med bantning att göra. Man fick äta somvanligt men jag ska nog föröka äta lite hälsosammare iallfall nu på samma gång man är på G. Det svåra kommer att bli att få i sig flera liter vatten om dagen....!
Emma har fått en splittans ny småkusin oxå! En liten söt tjej! Så söt så söt!
Emma känns så stor nu helt plötsligt! Mötte henne stående i sängen här om dagen oxå med ett stort smile bakom tutten. Hon har oxå börjat krypa denna vecka. På några dagar har hon förvandlas från min lilla bebis till mitt lilla barn :)
Föräldraledigheten tar slut snart för min del..det är med blandade känslor jag börjar jobba igen. Jag kommer dock vara ledig i hela maj före jag börjar jobba halvtid i sommar.
På tisdag blir det 8 månaderskontroll samt läkarbesök. Det var länge sedan vi varit till rådgivningen nu!