onsdag 23 januari 2008

Fintfint


Om man bara kunde sticka & virka som en gud....

http://www.garnstudio.com/index_lang.php

Sesson



Innomhusvistelse i två veckor ungefär. Idag visade det sig med ångest. Ångest över allt i princip. Ångest över kännslan att inte få något gjort, fast man göör hela tiden...?! Planerade att komma mig ut med vagnen idag men det blidde inget. Om det är lika fint imorgon måste jag ut! Nu när man tittar ut är det plötsligt vinter?! Man tar det med en nypa salt eftersom väderleken visar ++++ snart igen.
Emma har börjat vakna varjemorgon runt en 4-5 tiden och ligger och jolldrar och pratar. Är det månne denna tid som kallas vargtimmarna?! Finns det något som heter det över huvudtaget? måste kolla upp det där.

Hittade ett par fina kuddar på jysk åt Emma som hon ska få ha i sitt "eget" rum. De var rosa och föreställde en princesskrona. Princess står det med vacker guld text.:) On e jo in rikti sesso.
Har lite dilemma över det där med "eget rum". Många av mina bekanta har flyttat deras småttingar från sina egna sovrum nu. Och läser man i lektyren så påstår de att 6 månader är en bra tid att flytta barnet till eget rum eftersom de är en period när de är reativt nöjda med tillvaron och mottagbara för förändringar. C tycker att hon är för liten och vill ha henne läänge med oss. Det vill nog jag oxå! men jag försöker bara göra det lättare för Emma. Inbillar jag mig....Äh...svårt det där...men man inbillar sig att seperationsångesten är dubbelt värre sedan då hon blir större och ska börja vara i eget rum.....

Hade annars inget speciellt på hjärtat...