torsdag 22 maj 2008

stugan


Min lilla röda sommarstuga. *tak borde bytas *staketet borde bytas *öppna spisen borde fixas & målas *inreda Hoppas vi under semestern hinner göra något av dessa saker:)

ska man bli händig?


Tösen är så roligt nu när hon börjar få tänder där uppe. JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Kan ni tro! tänderna är påväg! Hur många gånger har man inte skyllt på dem om hon varit extra gnällig eller matvägrat...*de e no tänderna* :) Men nu syns de tydligt under ytan, och vilken dag somhelst spricker de fram. Hon biter nu i allt och känner med tungan hela tiden uppe i käken. Hon ser så roligt ut. Hon kommer att ändras i utseendet oxå så klart då de kommer fram.

Håller som bäst på att planera sambons 30 årsfirande. Han fyller på midsommarafton av alla dagar men firandet blir först helgen där på. Och jag har äntligen kommit på vad jag skall köpa åt honom i present! Grubblat länge....

Igår kom jag mig i väg på lite "egen tid", och den spenderade jag i biblioteket. Lånade flera böcker faktiskt. En bok hette *jag har en dotter* :) får ta och förbereda sig vad som komma skall...
Lånade även böcker om stickning och virkning. Det skulle vara så roligt att lära sig sticka ordentligt! Morsan skulle ta med stickor och virknål idag så jag får börja öva.... när jag skall hitta tiden till det är ju en annan sak..:)