fredag 18 januari 2008

Äntligen Fredag!


Den frasen användes otaligt mycket mera i min mun före dottern kom. Nu är alla dagar ihopsyltade in i varandra..jasså var det helg just?! Det roliga är ju att till helgen är ju C hemma oxå! Ikväll ska han på middag från jobbet så det blir bara jag och Emma hemma...memma...klemma... Oj! rimhuvudet tog över. Den som inte visste redan så blir jag totalt överfallen av rimningens krafter så fort någon sätter en gästbok i min hand...det negativa är ju att jag och gästboken kan spendera långa stunder med varandra efterom man vill få det så bra som möjligt. Prestationsångest?!
Samma gäller mitt diktande. Har inte diktat på länge nu... man borde skärpa sig. Man blir ringrostig. Orden ligger och rostar...ack och ve något borde ske!

Emma blev ju förkyld igen i tisdags och fick feber. Hostat och snuvat. Hon var feberfri igår och idag så jag har henne ut på bakongen nu så hon ska få frisk luft. Borde ta en filt och lägga mig bredvid....syre brist:). Spenderat snart 1.5 vecka innomhus.

Det slog mig att C fyller 30 denna sommar. Kanske man borde slå till med fest?! Hittade en bild på en jordgubbstårta som jag gjort till honnom någon födelsedag. Tradition är att han får jordgubbstårta då han fylller i juni. Nu har vi ju Emma som fyller i Juli oxå! Får kavla upp ärmarna och försöka prestera till en lika fin tårta då! Namm..mm...

Jag fick presentkort på massage till tropiclandia av min käre sambo (hade önskat), så nu jädrans! Har aldrig blivit maserad av en utbildad massör! Ska bli riktgt intressant och skööönt!!

Ha en bra helg alla!