tisdag 27 januari 2009

Se upp! Skrytning!


Måste sätta in ett "skrytinlägg".
E hanterade 1.5 årskontrollen utmärkt! Rådgivningstanten sa att i den här åldern brukar det vara omöjligt att få vägt och mätt barnen utan skrik och gråt. Men jag kände genast då vi började på att detta skulle gå bra. Jag förklarade för E hela tiden vad vi gjorde och att hon skulle ligga och sitta osv..och hon bara lydde snällt. Jag hade berättat om att hon skulle få en "picko" i benen både kvällen innan och före hon gav sprutan. Trots att MPR vaccinet svider mera än det hon tidigare fick gick det bra. Det gjorde nog ont men hon kramade om mig hårt och snabbt var det över. Inte ett ljud. Jag tror nog det inverkar hur föräldern beter sig också. Lugnt och sansat. :) Fast det skar nog litet i hjärtat då de pickade henne.

Somsagt var Emma väldigt tyst genom det hela och de fick inte höra hennes roliga babbel och sång. Men i bilen hem sjöng hon ut allt!

Hon hade växt på längden mycket därav är vikten ännu inte enligt deras kurva men...äh tjejen mår bra! och hon äter! Som hon dansar och hoppar är det väl konstigt att nått skulle lämna.