torsdag 12 februari 2009

Lite vårstädning på bloggen...

Mera tävling


Sedärja..då var det dax för ännu en spännande tävling hos Tant o denna gången har jag fått äran att samarbeta med Emmagjort. En mysig butik där du kan hitta ngt till alla, stora som små. Allt från kattleksaker o vetekuddar till personliga kaffekoppar o haklappar ~ en perfekt presentbutik!

Nu har du chansen att vinna ett presentkort värt hela 500kr + fri frakt på "vinnarbeställningen"! Inte alls dumt..eller hur?


"Jag är med o tävlar om 1 presentkort värt 500 + fri frakt från Emmagjort hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!"

tävling


Då var det dax för tant att presentera ännu en kulig tävling o denna gången i samarbete med Saker&Sockor. En butik med ett enormt utbud av allt som hör barnen till. Inredning, häftiga nappflaskor, leksaker, barnvagnar, kläder, skötväskor, barnvagnsskyltar, blöjtårtor o mkt mkt mer!

O nu har du chansen att delta i utlottningen av ett presentkort på hela 500kr från denna goa butik.


"Jag är med o tävlar om ett presentkort på 500kr från Saker&Sockor hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!"

Boken om Emma


Ibland önskar jag att det skulle finnas en magisk bok som är skriven just för mitt barns utveckling och behov och den skulle finnas att låna på biblioteket eller köpas på adlibris:). Det är jätte svårt att veta hur man bäst skall bete sig som förälder inför olika problem som uppstår. Och som är bäst för barnet. Det är väl detta som kallas föräldraskap? :)