torsdag 15 maj 2008

DattDatt


Har just hjälpt lillan till sin middagssömn. Vi promenerade in till stan på ett ärende på förmiddagen men hon sov bara 1/2 timme. Undras om man snart kan börja ha henne att sova bara ett sov pass?! svårt atat veta.... för ibland kan hon sova 2 timmar på förmiddagen så det tyder ju nog på att hon behöver sömnen.
Man kan nu nästan påstå att hon kan säga" Tack Tack "fast i sin egen formulering förståss...*datt datt*. Vi har sagt det varje gång hon ätit färdigt och man tar henne från bordet och hon har dattdattat efteråt. Idag hann jag inget säga före det slank ur henne :) Coolt! Tjejen börjar kommunicera!
Bröllopet vi ska på närmar sig och det blir vår första bilsmemester med en 11 månaders passagerare med... Det skall bli roligt och hoppas att det kommer att gå finemang. Rutiner med sovtider och grejs får man väl nog ta och glömma...bäst att ta det som det kommer.

För någon dag sedan gjorde jag egna tryck på flera bodisar. Pappret inhandlade jag på clas ohlson och det kan man printa på och med hjälp av strykjärnet få fast på tröjan. Lagade flera roliga texter och ett spöket laban motiv samt en bild på tösen då hon är arg & ledsen. Hoppas bara de är lika fina efter ett antal tvättar...

Dagens tips:

drick citronvatten! :)