söndag 6 januari 2008

Clark Olofsson



Kanske man borde "montera" ner Clark (granen) snart... Den bara står där i hörnet nu och vi bara glömmer att sätta på belysningen. Det känns som om den inte riktigt har nån uppgift längre, Namnet Clark har den fått efter att sambons far har en tendens att förvränga ord å saker till nått de inte är. Skulle han ha berättat för dig varifrån vi köpt granen så hade vi ju köpt den från Clark Olofssons i vasa (Clas Ohlson):) men det finns ju en liten charm i det oxå!

Nu passar snön på att uppenbara sig. Skönt iaf att det blir vitt på marken nu, och att det faktiskt visar lite köldgrader på mätaren (eftersom det skall föreställa vinter). Imorgon börjar en ny vecka och vi ska på babysim imorgon igen efter uppehåll under julen. Vi har även sex månaderskontrollen till rådgivningen denna vecka, och hör och häpna! till helgen blir jag ett år äldre, och det firar vi väl lite i smyg.

Nu tycker jag annars att tiden går lite väl fort...ok en vecka kan ju gå fort. Men då det känns som om jul och nyår bara rusat förbi, och mittiallt har vi ett nytt år. Bara tre månader kvar av min föräldraledighet....:( Det enda man ser framemot nu är Millas beeebis! Inte så långt kvar.

Det ser ut som om Emma får åka till norge i Juni! Vi är bjudna på Bröllop dit. Jag har aldrig varit till Norge faktiskt, så det är ju på tiden trots att det blir en snabb bilsemester.

Hej å hå! Snart åker Clark ner i säcken så även tomtar å troll!