fredag 11 januari 2008

Tipp tapp tand


Nu kååm an! Samma dag som Emma blev halvåret så kunde vi spela "tipp tapp" med sked på den annars så kaala gommen. Ut kom ljuvt klingande musik tack vare den första tanden som tittade upp. Hon har lite feber idag så jag har fått "kurera". Lyckades få ner det med nästan en hel grad! Mäkta stolt ;) ok. Panadolsuppen gjorde väl sitt kanske... Vi ska till rådgivningen idag oxå, "fåsiii tå va on väger å meter".

Annars är det plusgrader här och duggar smått ute. Jag ger upp. I surrender..lägger mig på rygg som en besegrad hynda. Vintern får ta sig...nånstans och nu får det bli sommar! På riktigt...

Tänkte inte hitta sömnen inatt... jag höll på och inredde Emmas barnrum in my imagination och det blev faktiskt riktigt bra. Synd bara att man inte de där grejjorna man fantiserade om. De finns bland annat på Ikea. Vi får faktiskt börja inreda lite barnvänligare nu och kamoflera de vassaste hönen vi har, för Emma börjar utforska allt mer nu och trots att hon inte kryper ännu så är hon mittiallt 2-3 meter längre bort än var man placerade henne från början..wierd.

Jag har även kommit fram till att fiskarna måste tyvärr flytta den dagen vi gör datarummet till barnrum, så är det bara.
Nån frivillig som vill ta hand om Tyyke & Fares?! Annars kan man ju alltid föra dem till djuraffären, men där splittras de med stor sannolikhet och det vill man ju inte vara orsaken till.:(

Shit! Klockan tickar och här sitter jag. Vi måste snart iväg ti rådis!
SCCWISSCHH.....eller nått...